Gyakran Ismételt Kérdések.

(Ha nem talál választ a kérdésére, kérjük olvassa el az ÁSZF-t vagy lépjen velünk kapcsolatba!)

Milyen lehetőségek vannak megvásárolni a honlapon (www.chicksparadise.com) látott termékeket?

A termékeinket online webshopunkon keresztül lehet megrendelni. A csomagot FOXPOST csomagpontos átvétellel vagy DPD futárszolgálattal történő kézbesítéssel tudjuk eljuttatni a végfelhasználóhoz, utánvétes, előreutalásos vagy bankkártyás előrefizetési opcióval. (Utánvét esetében a futárnak kell kifizetni készpénzben a küldemény ellenértékét)

 

Van lehetőség személyes/készpénzes vásárlásra?

Előzetes egyeztetés esetén jelenleg Debrecenben van lehetőség a termékek személyes átvételére, ebben az esetben készpénzzel lehet fizetni. Részletekért kérjük lépjen velünk kapcsolatba!

 

Van lehetőség bankkártyás fizetésre?

Igen, van. Webshopunk a Barion fizetési rendszert használja. Bővebben a Barionról itt tájékozódhat.

 

Van minimum rendelési összeg?

Nincs érvényben minimum rendelési összeg.

 

Mikortól ingyenes a szállítás?

Hírlevélben küldött tájékoztatóink tartalmazhatnak olyan kedvezményre jogosító információkat, amelyek ingyenes szállítást tesznek lehetővé. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Debrecen területén belül, előzetes egyeztetést követően, a 15000 forintot meghaladó rendelést kérésre ingyenesen kiszállítjuk.

 

Hogyan tudom érvényesíteni kedvezményre jogosító kuponomat?

Amennyiben birtokában van egy kedvezményre jogosító kuponnak, annak kódját a rendelés véglegesítése előtt van lehetőség megadni. A KOSÁR oldalon a KUPONKÓD ALKALMAZÁSA, illetve a FIZETÉS oldalon található: Van kuponod? Kattints ide a kód megadásához – résznél kell beírni a kuponon szereplő, kedvezményre jogosító kódot.

 

Az oldalon látható termékek árai tartalmazzák az ÁFA-t?

Igen, a webshopban látható árak bruttó árak. A feltüntetett ÁFA értéke tájékoztató jellegű, az a végösszeget nem befolyásolja, ÁFA levonására nem jogosít, mivel Vállalkozásunk ÁFA alanyi adó mentes. A vásárlásról kiállított számla bruttó összegű és nem tartalmaz levonható ÁFA-t.

 

Mi a teendő, ha nem vagyok elégedett a megrendelt termék(ek)el?

A Fogyasztói panaszokkal kapcsolatban kérjük olvassa el az ÁSZF-t idevonatkozó részét!

 

Egy adott termékből nem található az általam keresett méret vagy szín. Van lehetőség utánrendelni?

A ChicksParadise webshopban megtalálható termékek többsége egyedi beszerzés, így valóban korlátozott méretek/színek állnak rendelkezésre az adott modellekből. Azonban ha van rá mód, igyekszünk eleget tenni az egyedi kéréseknek. Ilyen igényét kérjük jelezze felénk és amint lehetséges válaszolunk!